SANGO advanced

Het ergonomische hulpmiddel voor het ideale dagelijkse comfort


De SANGO advanced SEGO was de eerste elektrische rolstoel die door DIETZ Power werd ontwikkeld en vormt de basis voor de complete SANGO-serie. Klanten hebben een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de SANGO. Hun bijdragen, samen met de jarenlange ervaring van de DIETZ Power ontwikkelaars, komt tot uiting in het uiteindelijke ontwerp van de SANGO.

Productkenmerken

  • Mogelijk met SEGO of met SEGO junior
  • Verkrijgbaar als FWD, RWD of MWD
  • Minimale zithoogte van 39 cm, zelfs met elektrische verstellingen
  • Bijzonder servicevriendelijk; onderdelen vervangen is eenvoudig aangezien ze makkelijk toegankelijk zijn
  • Elektronica is bijzonder goed toegankelijk
  • Hoge mate van comfort, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en wendbaarheid
  • Robuust en recht toe recht aan gebouwd. De zorgvuldig ontworpen constructie maakt de stoel bijzonder stabiel.

Crashtest uitgevoerd volgens ISO 7176-19, goedgekeurd voor het vervoer van rolstoelgebruikers in een voertuig.

SANGO advanced SEGO

Afhankelijk van waarvoor de rolstoel gebruikt gaat worden, de specifieke omgeving en eventuele individuele wensen, kan er een basisunit worden gekozen met achterwielaandrijving (RWD), midwielaandrijving (MWD) of voorwielaandrijving (FWD). De basisunits zijn geveerd voor een optimaal comfort. Indien gewenst kunnen de zwenkwielvorken van de voor- en achter aangedreven modellen ook met vering worden uitgerust.

Aangezien de SANGO advanced kan worden uitgevoerd met een zithoogte van slechts 39 cm (zelfs met elektrische verstellingen), is het een ideale rolstoel voor gebruik in een auto. Binnenshuis, in restaurants of op het werk past de rolstoel gemakkelijk onder werkbladen en tafels.

SANGO advanced SEGO junior

Er zijn ook kinderen die om moeten gaan met beperkte mobiliteit. DIETZ Power probeert ongemakken zo veel mogelijk te verhelpen door elektrische rolstoelen te bieden met een hoog comfort en uitstekende rijeigenschappen – met andere woorden, door middel van de SANGO advanced SEGO junior.

Dankzij het frame van de SANGO advanced beschikt deze rolstoel over dezelfde kenmerken als de rolstoel met SEGO, hoewel de SEGO junior zeer smalle zittingen en rugleuningen omvat, evenals verschillende zitondersteuningen. Dat is de reden waarom het SEGO junior zitsysteem ideaal is voor gebruikers met een laag gewicht (tot 75 kg), met een tengere bouw of voor jonge gebruikers.

Bij gebruik binnenshuis moet een elektrische rolstoel zo smal mogelijk zijn, zodat je overal gemakkelijk bij kunt. Met dit in gedachten zijn de ontwikkelaars bij DIETZ Power aan de slag gegaan om te zien hoe smal ze de SANGO konden maken. Het resultaat is de ultrasmalle SANGO slimline; met 12″ aandrijfwielen heeft deze smalle uitvoering slechts een framebreedte van 51,5 cm! DIETZ Power is er in geslaagd dat ondanks deze geringe framebreedte er toch 60 Ah accu’s in passen.

Media