Specials

Volledig op maat gemaakte elektrische rolstoelen


Aangezien de rolstoelen van DIETZ Power modulair zijn en er een complete reeks opties beschikbaar is, zijn de DIETZ Power rolstoelen in veel gevallen voldoende om aan specifieke eisen te voldoen. Als een individuele gebruiker echter nog extra aanpassingen nodig heeft, kan onze ‘speciale aanpassingen’ afdeling uitkomst bieden.

In de 35 jaar dat de ontwikkelaars bij DIETZ Power in dit vakgebied actief zijn, hebben ze talloze speciale aanvragen ontvangen. Deze aanvragen zijn vaak afkomstig van gebruikers die vanwege hun specifieke beperking een speciale bediening of mechanische aanpassing nodig hebben om thuis of op het werk goed te kunnen functioneren met hun rolstoel. Elke dag is onze afdeling speciale aanpassingen bezig met dergelijke speciale wensen. De mensen in ons aanpassingenteam zijn allemaal experts die onze standaardproducten door en door kennen, en weten precies waar er aanpassingen mogelijk zijn. Deze ‘uitvinders’ geven niet op totdat ze een veilige en praktische oplossing hebben gevonden. Standaard onderdelen vormen vaak de basis van dergelijke oplossingen (vanwege prijs- en onderhoudsoverwegingen), maar er worden ook dagelijks speciale onderdelen gemaakt.

Stuur uw speciale aanvraag naar info@dietz-power.com of gebruik het onderstaande formulier.

We kijken uit naar uw bericht en nemen uw aanvraag graag in behandeling. Om dit zo snel mogelijk te kunnen doen, willen wij u vriendelijk vragen uw aanvraag zo zorgvuldig mogelijk te formuleren. De velden met * zijn verplicht.

Click or drag a file to this area to upload.