SANGO junior

Het kleine zusje van de SANGO advanced!


Junior zitsysteem met volwassen eigenschappen. Een van de fundamentele uitdagingen bij het ontwerpen van een rolstoel is ergonomisch zitten en positionering. Het SEGO junior zitsysteem is zeer comfortabel en kan precies passend worden gemaakt voor kleinere personen. Er is een groot aantal zitkussens, rugleuningen en houding ondersteunende/corrigerende elementen verkrijgbaar die een oplossing bieden voor uiteenlopende zitproblematiek.

Productkenmerken

  • Mogelijk met SANGO advanced of SANGO slimline
  • Verkrijgbaar als FWD (advanced), RWD (advanced) of MWD
  • Selectie van standaard chassiskleuren
  • Compleet scala aan elektrische verstellingen
  • Individueel programmeerbare besturing

Crashtest uitgevoerd volgens ISO 7176-19, goedgekeurd voor het vervoer van rolstoelgebruikers in een voertuig.

SANGO advanced SEGO junior

Er zijn ook kinderen die om moeten gaan met beperkte mobiliteit. DIETZ Power probeert ongemakken zo veel mogelijk te verhelpen door elektrische rolstoelen te bieden met een hoog comfort en uitstekende rijeigenschappen – met andere woorden, door middel van de SANGO advanced SEGO junior.

Dankzij het frame van de SANGO advanced beschikt deze rolstoel over dezelfde kenmerken als de rolstoel met SEGO comfort, hoewel de SEGO junior zeer smalle zittingen en rugleuningen omvat, evenals verschillende zitondersteuningen. Dat is de reden waarom het SEGO junior zitsysteem ideaal is voor gebruikers met een laag gewicht (tot 75 kg), met een tengere bouw of voor jonge gebruikers.

SANGO slimline SEGO junior

DIETZ Power heeft een slimline-versie ontwikkeld speciaal voor jonge gebruikers. Gebruikers die niet zo veel wegen, zijn vaak ook veel lichter gebouwd. In die gevallen bieden standaard rolstoelen niet genoeg ondersteuning. De SANGO slimline SEGO junior (tot 75 kg) vormt in dat geval de ideale oplossing. Het SEGO junior zitsysteem bevat zeer smalle zittingen en rugleuningen, evenals verschillende zitondersteuningen.

Media