SANGO FWD

Korte draaicirkel uiterst praktisch bij binnengebruik!


SANGO advanced FWD SEGO
SANGO advanced FWD SEGO, elek. centrale beensteun, hoek & lengte verstelbaar
SANGO advanced FWD SEGO, elek. centrale beensteun, hoek & lengte verstelbaar
SANGO advanced FWD SEGO met kantelverstelling
SANGO advanced FWD SEGO met zitlift en kantelverstelling

De SANGO FWD combineert een compact chassis voor krappe bochten binnenshuis met grote aandrijfwielen aan de voorzijde voor het nemen van grotere obstakels buitenshuis.

Het veersysteem door middel van rubbers zorgt voor rustig rijden en een hoog comfort, aangezien het niet alleen de dagelijkse trillingen opvangt, maar ook grotere hobbels soepel neemt als u uw SANGO buiten gebruikt. De pendelbrug zorgt voor meer grip en stabiliseert de stoel in bochten.

De 4-polige motor met hoog koppel zorgt voor een hoge wendbaarheid en soepel rijden, wat resulteert in een geweldige rijervaring.

Motorsnelheden van 6 of 10 km/u zijn beschikbaar, geschikt voor de meeste toepassingen binnen- of buitenshuis. Degenen die nog sneller willen, kunnen kiezen voor 12,5 km/h motoren. Er kan ook worden gekozen voor een Gyro-module om het rechtuit rijden bij hogere snelheden te verbeteren.

Accu’s van 50 of 60 Ah bieden een uitstekende actieradius en maken het gebruik van diverse elektrische verstellingsopties mogelijk. Een upgrade naar een 76 Ah accu zorgt voor een nog grotere actieradius. Dankzij de extreem lage zithoogte van een kleine 38 cm (met 12” aandrijfwielen) kunnen transfers moeiteloos worden gemaakt, past de stoel makkelijk onder tafels en ander meubilair en gaat hij gemakkelijk in een rolstoelauto. Indien gewenst kan de SANGO worden besteld met een voorbereiding voor het gebruik van het DAHL vastzetsysteem. Dit is een uitstekende optie indien u met uw SANGO een aangepaste auto wilt besturen.

SANGO RWD

SANGO MWD