SEGO Zitsysteem

Hoogwaardige technologie en comfort

Comfort is ontzettend belangrijk! Dat is de reden waarom de SANGO is uitgerust met het SEGO zitsysteem, dat uitstekende ondersteuning biedt aan de romp, het hoofd, armen en benen. Het SEGO zitsysteem en zijn polsterdelen bieden het hoogste comfort onder alle omstandigheden. En het spreekt vanzelf dat alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Aangezien het zitsysteem zo eenvoudig aan het postuur kan worden aangepast, kan het ook in een latere fase makkelijk worden hergebruikt.

Het zitsystemen is uitermate geschikt voor het opbouwen van zitkuipen en ortheses.

SEGO versies

Het SEGO zitsysteem is in de volgende versies verkrijgbaar: SEGO, SEGO junior en SEGO xxl.
Als de gebruiker comfort en stabiliteit wenst, dan is het SEGO zitsysteem de perfecte keuze. Het systeem omvat een complete reeks aan zitkussens en rugleuningen, inclusief accessoires voor extra ondersteuning. SEGO is de perfecte oplossing voor volwassen rolstoelgebruikers. SEGO junior is ideaal voor jongere gebruikers. SEGO xxl biedt extra ruimte, een groter draagvermogen en meer stabiliteit.

Comfort is niet iets dat je bereikt door alleen de juiste zitelementen en verstellingsopties te selecteren; het begint eigenlijk allemaal met de juiste afstelling van het zitsysteem. Het SEGO zitsysteem is bijzonder goed doordacht en biedt revalidatieprofessionals de mogelijkheid om het zitsysteem precies aan te passen aan de individuele gebruiker, tot op de millimeter nauwkeurig.

Het SEGO zitsysteem: toonaangevend als het om comfort gaat.