SANGO xxl

De grote broer van de SANGO advanced!


Obesitas is een relatief veel voorkomend probleem onder rolstoelgebruikers en dit is uiteraard niet erg verrassend. Een rolstoelgebruiker krijgt niet veel beweging en gewichtstoename vormt altijd een risico. Sommige rolstoelgebruikers worden ook op de eerste plaats afhankelijk van een rolstoel vanwege hun overgewicht en de bijbehorende belasting op spieren en gewrichten.

DIETZ Power heeft daarom een voorwiel aangedreven elektrische rolstoel ontwikkeld speciaal voor mensen met een gewicht tot 250 kg. Deze zeer stevig gebouwde en uiterst betrouwbare SANGO xxl rolstoel combineert uitstekende rijeigenschappen met optimale wendbaarheid.

Productkenmerken

  • Verkrijgbaar als FWD
  • Gewicht van gebruiker tot 250 kg
  • 78 Ah of 100 Ah accu
  • Diverse elektrische verstellingen mogelijk

SANGO xxl

Deze voorwiel aangedreven elektrische rolstoel is zeer stevig gebouwd en biedt een hoge mate van betrouwbaarheid. Het combineert uitstekende rijeigenschappen met optimale wendbaarheid en hoge prestaties zowel binnen- als buitenshuis.
Naast dit alles, kunnen gebruikers van de SANGO xxl kiezen voor elektrische verstellingen (zoals rugverstelling, kantelverstelling, hoog-laagverstelling en de katapult-zitting) tot aan het maximale gebruikersgewicht – iets dat andere rolstoelmodellen op de markt niet bieden.

De SANGO xxl is voorzien van een speciaal ontworpen breed frame, sterkere aandrijfmotoren, heavy-duty vering, versterkte wielen en wielassen, en accu’s met een optionele capaciteit van 100 Ah. De SANGO xxl biedt hernieuwde mobiliteit aan mensen met een gewicht tot maximaal 250 kg.

DIETZ Power heeft ervoor gekozen om deze rolstoelen voor zwaardere gebruikers uit te rusten met voorwielaandrijving. Dit blijkt in de praktijk beter te werken omdat het zwaartepunt vaak meer naar voren ligt. Om het opstaan te vergemakkelijken, kan de SANGO xxl worden uitgerust met een optioneel ‘katapult’-mechanisme om de gebruiker te ondersteunen.

Media