SANGO slimline

Het slanke zusje van de SANGO advanced!


In situaties die met een standaardformaat rolstoel moeilijk of onmogelijk te bereiken zijn (bijvoorbeeld smalle liften, deuropeningen of smalle ruimtes), biedt SANGO slimline de ideale oplossing. Hoewel er verschillende rolstoelen op de markt zijn die een oplossing bieden voor dergelijke problemen, is het accuvermogen vaak het compromis waarop gebruikers moeten inleveren. Maar niet als het gaat om de SANGO slimline, aangezien die is uitgerust met accu’s van 60 Ah.

Dankzij de modulariteit van de SANGO-serie, is elk component bovenop de aandrijfbasis identiek aan die van de SANGO advanced.

Productkenmerken

  • Mogelijk met SEGO of met SEGO junior zitsysteem
  • Verkrijgbaar als MWD
  • 6 en 10 km/u
  • Ultracompact chassis, totale breedte 53 cm, met 12” aandrijfwielen zelfs maar 51,5 cm!
  • Extra lage zithoogte
  • Grote actieradius dankzij de 60 Ah Super Cycle accu
  • MWD heeft een bijzonder kleine draaicirkel. Dit betekent ultieme vrijheid en gemak.

Crashtest uitgevoerd volgens ISO 7176-19, goedgekeurd voor het vervoer van rolstoelgebruikers in een voertuig.

SANGO slimline SEGO

Om tot een ontwerp te komen dat nog smaller was dan de SANGO advanced SEGO, gingen de ontwikkelaars bij DIETZ Power erg ver. Ze slaagden er zelfs in om de breedte van het frame smaller te maken, zonder dat dit effect had op de stabiliteit en technische mogelijkheden van de rolstoel. De SANGO slimline SEGO heeft een minimale zithoogte van iets minder dan 40 cm (met 12” wielen), zodat hij nog steeds gemakkelijk onder werkbladen en tafels past.

SANGO slimline SEGO junior

DIETZ Power heeft een slimline-versie ontwikkeld speciaal voor jonge gebruikers. Gebruikers die niet zo veel wegen, zijn vaak ook veel lichter gebouwd. In die gevallen bieden standaard rolstoelen niet genoeg ondersteuning. De SANGO slimline SEGO junior (tot 75 kg) vormt in dat geval de ideale oplossing. Het SEGO junior zitsysteem bevat zeer smalle zittingen en rugleuningen, evenals verschillende zitondersteuningen.

Media